Τρισέλιδες Εργασίες

Σημαντικές Ημερομηνίες

  • Έναρξη Ηλεκτρονικής Υποβολής Τρισέλιδων Εργασιών: Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022
  • Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Τρισέλιδων Εργασιών: Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022
  • Ειδοποίηση Αποδοχής: Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Προκειμένου οι τρισέλιδες εργασίες (Short Papers) να αξιολογηθούν από τους κριτές και να δημοσιευτούν, θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά. Τρισέλιδες εργασίες που θα σταλούν με ηλεκτρονικό ή κανονικό ταχυδρομείο ΔΕΝ θα δημοσιευτούν.

Υποβάλλετε την τρισέλιδη εργασία σας, συμπληρώνοντας την Ηλεκτρονική Φόρμα Υποβολής. Χρησιμοποιείστε τον λογαριασμό που έχετε ήδη δημιουργήσει, όταν υποβάλλατε την περίληψή σας. Δε χρειάζεται να δημιουργήσετε εκ νέου λογαριασμό.

Παρακαλούμε, πριν από την υποβολή της τρισέλιδης εργασίας, μελετήστε προσεκτικά τις Οδηγίες Συγγραφής & Υποβολής.

  • Φροντίστε τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε στην υποβολή της τρισέλιδης εργασίας να είναι σωστά.
  • Μελετήστε προσεκτικά τις θεματικές ενότητες και υποβάλλετε την τρισέλιδη εργασία σας σε αυτήν στην οποία αντιστοιχεί περισσότερο.
  • Υποβάλλετε το πλήρες αρχείο word, σύμφωνα με το Υπόδειγμα Αρχείου(βρίσκεται στο τέλος της σελίδας).
  • Εφόσον ολοκληρώσετε την υποβολή της τρισέλιδη εργασία σας, θα λάβετε e-mail ειδοποίησης επιτυχούς υποβολής.

Για να υποβάλλεται την τρισέλιδη εργασία σας, απαιτείται να καταβάλλεται το ποσό των 35€ μέσα από την Ηλεκτρονική Φόρμα Εγγραφής.
Η διαδικασία της πληρωμής, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 και είναι υποχρεωτική για όσους θέλουν να δημοσιεύσουν την τρισέλιδη εργασία τους.
Στην τιμή, συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.
Οι αποδείξεις εκδίδονται και αποστέλλονται ηλεκτρονικώς, με το πέρας διαδικασίας της υποβολής.

Πολιτική Ακύρωσης και Επιστροφής Χρημάτων
Η ακύρωση γίνεται δεκτή μόνο εγγράφως, στο e-mail icpess@artion.com.gr.
Για αιτήματα ακυρώσεων έως τις 17/06/2022, επιστρέφεται όλο το ποσό.
Από τις 18/06/2022 δε γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Τρόποι Πληρωμής

Πιστωτική Κάρτα
Συστήνεται η πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Αποδεκτές κάρτες είναι οι Visa, Master, Maestro, AMEX & Diners cards.
Paypal, Stripe & Google Payment
Συστήνεται η πληρωμή και μέσω αυτων υπηρεσιών.

DATA PROTECTION: The personal data you provide to us is collected with your consent; personal data collected through the registration forms are intended for the sole purpose of processing your registration for the ICPESS 2022 Congress. They will in no case be sold, rented, or passed on to third parties; their processing will be done in accordance with EU legislation and Regulation no 2016/679, general regulation on the protection of personal data.

Οι ημερομηνίες αξιολόγησης και διόρθωσης των εργασιών σας γνωστοποιούνται από την ιστοσελίδα του 30ου Δ.Σ.Φ.Α.Α., αλλά και μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails).
Προκειμένου να τηρήσετε με συνέπεια τις ημερομηνίες αυτές, παρακαλείστε να παρακολουθείτε τακτικά τα e-mails σας και την ηλεκτρονική διεύθυνση του Συνεδρίου.
Στην περίπτωση που δεν τηρήσετε με συνέπεια κάποια από τις προθεσμίες υποβολής και διόρθωσης των τρισέλιδων εργασιών σας, θα υπάρχει αυτόματη απόρριψη.

Για οποιαδήποτε πρόβλημα ή απορία μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη του Συνεδρίου κα Κέλλυ Αγγελάκη, στο παρακάτω e-mail: icpess@artion.com.gr.

Καλή Επιτυχία!

Theme: Overlay by Kaira